dinsdag 16 november 2010

Een bord vol met Lesley-Ann Poppe

Half Vlaanderen lijkt vorige week naar 'Komen Eten' op VT4 te hebben gekeken en de meeste kijkers deden dat blijkbaar niet voor het lekkere eten. Wie vorige week naar 'Komen Eten' keek was getuige van de verschijning van Mrs Globe-organisatrice Lesley-Ann Poppe. Madam Poppe gaf je meteen een bord vol, ook al lag er nog geen eten op.







Dat je als vrouw je lichaam wilt tonen, in die gedachte wil ik gerust meegaan maar je hoeft daarom nog niet alles prijs te geven. De decolté van Lesley-Ann leek oneindig. Je kon er gewoon niet naast kijken, ook al wou je dat wél. Het witte topje dat deze blonde bimbo in één van de afleveringen droeg, bevatte eigenlijk gewoon een 'kijkgat'. De cameramannen van het programma wisten maar al te goed welke delen van Poppe ze moesten filmen. Een vogelperspectief moesten ze helemaal niet gebruiken want Lesley-Ann hielp graag zelf een handje.





Lesley-Ann Poppe is een wanna-be BV van het ergste soort en daarvoor gebruikt ze haar omeletten maar al te graag. Zo is ze dus organisatrice van Mrs Globe en hier haalde ze al regelmatig de roddelpers mee. Ze kwam ook mee in de potten roeren van Sergio Herman en Peter Goossens in 'De Beste Hobbykok van Vlaanderen', maar ze haalde de finalerondes niet, gelukkig maar. Lesley's boezem zou nog op de kookplaten kunnen terecht komen. Ook de digitale zender MentTV voert deze 'tetten-Marjette' regelmatig op, natuurlijk zonder rolkraag. Op deze manier geeft Lesley-Ann Poppe een nieuwe betekenis aan het bekende 'Tet-offensief'.





Ook Eddy Wally mocht al kennis maken met de vriendinnetjes van Poppe. Op het pas voorbije Polonaisefestival kwam Eddy uit zijn kleedkamer en het eerste wat hij zag waren Lesley haar joekels, die natuurlijk maar al te graag kwamen piepen. Eddy Wally had waarschijnlijk maar al te graag de tango de amore met haar gedaan...





Voila, de poppen van Lesley-Ann Poppen zijn bij deze genoeg besproken. Hopelijk kruipt dit spook nu ergens in een donker hol, waar ze truien breien uit grootmoederstijd.





OO

1 opmerking: