dinsdag 14 december 2010

Bekend worden in 5 stappen!

2010 was zonder twijfel het jaar van de 'nieuwe Bv's. Buiten de boeren ik boekskes kregen we ook nog te maken met ondermeer Jess Donkers, Lesley-Ann Poppe, Angelino en Astrid Bryan. Ooit waren dit gewone dames. Ik vertel je hoe u de nieuwe BV van 2011 kunt worden.

1. Doe mee aan een kookprogramma of een ander programma. Lesley-Ann waagde eerst haar kans bij 'De Beste Hobbykok van Vlaanderen' en daarna trok ze alles uit de kast tijdens 'Komen Eten'. A star was born! Astrid Byran kennen we dan weer van de docureeks 'Vlaamse Hollywoodvrouwen'.

2. Blijf gewoon jezelf. Jezelf zijn en een hype worden, Astrid Bryan zal je het al hebben voor gedaan maar het helpt! Ook Lesley-Ann en kookwonder Nils bleven zichzelf et voila! Ook Sergio bleef gewoon zichzelf in 'Expeditie Robinsson' en heel Nederland stond meteen op z'n kop.

3. Doe iets met borsten! Angelino kon niet van die van Betty blijven en mevrouw Poppe smeet haar 2 joekels graag op ons bord. Wie in 2011 een mislukte borstvergroting ondergaat, scoort vast en zeker!

4. Betrek er een andere BV bij! Betty, Peter Van De Veire en Eddy Wally kregen in 2010 al te maken met de nieuwe BV's. Wie in 2011 Jacky Lafon aan de haak weet te slaan wordt dé hype van het jaar!

5. Verover een plaatsje bij Goede Liekens. Als je goed bezig bent in 2011, dan zal je meer dan waarschijnlijk een uitnodiging krijgen voor Goedele Nu. Jess Donkers, Lesley-Ann Poppe, Sergio en Astrid Bryan mochten allemaal hun verhaal komen vertellen in de studio.

Bekend worden in 5 stappen! Dat moet ons toch lukken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten