maandag 20 december 2010

Droomjob gevonden: werken voor Astrocontact



Een goede job vinden is de laatste tijd niet gemakkelijk. Eens je weet welke richting je uit wil, zet je toch al een stap in de goeie richting. Die stap heb ik nu gezet en dat allemaal dankzij Astrocontact op Vtm. Consulent worden bij Astrocontact, dát wil ik worden! Waarom? Dat schrijf ik hier!


's Morgens, net voor ik naar het station vertrek, durf ik de televisie wel eens aan te zetten. Ik betrap er mezelf op dat ik vaak blijf hangen bij het programma 'Astrocontact'. Dit programma kreeg al bakken kritiek over zich heen! Het zou gebakken lucht verkopen en de consulentes zouden amateurs zijn. Voor alle duidelijkheid: je kan naar dit programma bellen als je vragen hebt over je toekomst, liefdesleven of andere zaken. De consulente van dienst legt enkele kaartjes voor je en ze geeft advies. Dát kan ik ook!


Deze morgen was het mijn favoriete consulente, Lies (zo heet ze volgens mij). Deze dame zou zelfs flessen met lucht kunnen verkopen op de markt. Ze praat en praat! En wat ze zegt is hilarisch! Dit zei ze deze ochtend tegen een man: "Wil je nu kleinkinderen of wat is het hier nu feitelijk?". Na het trekken van enkele kaartjes kwam Lies tot deze conslusie: "Kruip deze nacht nog eens dicht tegen elkaar aan want het zal stomen!. De man in kwestie, die duidelijk de leeftijd had bereikt waarop een man viagra gebruikt, hoorde het in Keulen donderen.


Enkele engelenkaartjes of dolfijnenkaartjes trekken en dan een vage of absurde conslusie geven, dát kan ik ook. Bijvoorbeeld vragen of de persoon in kwestie een mannelijke aanwezigheid mist. Op dat moment is zelfs een gestorven kater een mannelijke aanwezigheid. De meeste bellers antwoorden dan met "Ja? Ahja dan zeker". Voor meer duiding moeten ze naar de privélijn bellen, kassa kassa!


Wil ik hier mijn brood mee verdienen? Waarom ook niet!

1 opmerking:

  1. bij astrocontact en astrolijn.com worden de consulenten niet gescreend en getest.
    Bij telfonische aanmelding wordt iedereenh vrijwel direkt aangenomen en wordt er niet goed gekeken naar iemands paranormale talenten.
    Mijn collega meldde zich aan als tarostiste met meer dan 20 jaar ervaring en ze werd prompt aangenomen,terwijl ze nog geen tarotkaart kan leggen en zo zijn er al diverse steekproeven genoemen.Het is rondom belachelijk dat VTM zich hier mee inlaat.
    Bij astrotv nederland worden de consulenten wel gescreend door een beroepsverening en worden velen niet toegelaten.
    deze mensen meldden zich bij astrocontact en astrolijn.com en worden promp na een aantal vragen aangekomen.Dit is geen goede reclame en maakt het spiritueel werken op de manier ongeloofwaardig

    BeantwoordenVerwijderen