woensdag 28 april 2010

2de editie van Pink Nation Exclusive

Op vrijdag 30 april vindt in de gebouwen van de Antwerp Engineering Company (AEC) de 2de editie van Pink Nation Exclusive plaats, een nieuw evenement voor holebi’s and friends. Dit keer heeft de organisatie heel wat songfestivalkandidaten naar Antwerpen laten afzakken.



Pink Nation Exclusive is een organisatie van All-Entertainment. Na een geslaagde eerste editie kon een tweede editie niet uitblijven. De organisatie wil net zoals vorig jaar garant staan voor een prachtige show, overgoten met luxe en stijl.

Het gezicht van het evenement is net zoals vorig jaar de bedenker Bram Bierkens. “Voor deze tweede editie hebben we enkele nieuwe dingen gedaan”, zegt Bram. “Zo hebben we nu een grotere ruimte ter beschikking. Er zijn tal van dansacts voorzien en bij het buiten gaan zullen de gasten een waardevolle goodie bag ontvangen."

Het is de organisatie van Pink Nation Exclusive niet ontgaan dat het Eurovisiesongfestival erg populair is binnen de homogemeenschap. Voor deze tweede editie komen heel wat songfestivalkandidaten hun liedje voorstellen. Op dit moment hebben al zes artiesten hun komst naar Antwerpen bevestigd. Het gaat om de vertegenwoordigers uit Ierland, Malta, IJsland, Griekenland, Bosnië-Herzegovina en Servië. Op dit moment wacht de organisatie nog op de bevestiging van de Armeense kandidaat voor het Songfestival en er wordt ook onderhandeld met de Israëlische entourage. Ook de Belgische kandidaat Tom Dice zal zijn nummer brengen voor de aanwezige gasten. Naast deze optredens zijn er ook nog tal van andere acts voorzien. “Ik heb de kandidaten zelf gekozen, zodat hun act volledig binnen ons concept zou passen”, aldus Bram Bierkens.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten