zaterdag 11 september 2010

Hot in het buitenland: onze Ameerah

Astrid Roelants of te wel Ameerah is hot in het buitenland! Iets waar we trots moeten op zijn. Tijdens Idool 2003 en Eurosong 2004 bewees ze al aan Vlaanderen dat ze een geboren zangeres is mét een goede stem. Nu scoorde ze een hit met 'The Sound Of Missing You' en momenteel staat ze in de Noorse en Russische hitlijst! Doe het haar maar na.

Ameerah is één van de beste Belgische 'export producten' in jaren! Ze scoort net zoals Kate Ryan, Katerine, Danzel en Neslon in Polen. Maar daar stopt het niet. Ameerah schrijft ook zelf muziek en niet voor Jan met de pet, maar voor internationale artiesten. We mogen dus best blij zijn met dit talent. Haar nieuwste wapenfeit is 'Freaky Like Me', een samenwerking met Madcon uit Noorwegen.

Je zal nu misschien zeggen "Ok, ze is bekend in het buitenland, maar dat hebben er haar al zoveel na gedaan", bij Ameerah is het toch anders. De Vlaamse kan wel degelijk een stukje zingen! Dat heeft ze al vaak genoeg laten zien. Ze heeft ook haar internationale uitstraling en haar naturel, al deze dingen kwamen mooi tot zijn recht in de stijlvolle videoclip van haar debuutsingle 'The Sound Of Missing You', een single die trouwens veel hoger had mogen staan in onze Ultratop. Dit talent moeten we koesteren en steunen. Misschien moeten we haar maar eens naar het Songfestival sturen, mijn stem heeft ze alvast!

Wat mij betreft is Ameerah een blijvertje! Een zangeres die nog veel zal laten zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten