woensdag 15 september 2010

Parel gevonden bij Jim!

Vlaanderen heeft er een nieuwe muziekgroep bij. Tijdens de muziekwedstrijd op JIM Tv 'Looking For Pearl' werd er gezocht naar een zangeresje en 2 danseresjes. Die hebben ze nu gevonden! Met 'Speechless' willen ze de hitparade gaan veroveren. 3 meisjes, 1 op de voorgrond en 2 op de achtergrond, als dat maar goed afloopt!

Eerst toch even iets zeggen over die groepsnaam Pearl, een originele naam ware het niet dat Pearl eigenlijk een nieuw product is van Tampax, je weet wel van de tampons. Een muziekgroep die als een tampon door het leven moet gaan, ik weet het zo niet.

De stijl die de meisjes gaan brengen kunnen we omschrijven als een mix tussen Lasgo en AnnaGrace. Niet moeilijk Peter Luts, de man achter beide acts, zat in de jury van de wedstrijd en ook Annemie van AnnaGrace beoordeelde de kandidaten. Wat de meerwaarde van Pearl nu is, weet ik niet. Gaat de groep niet gewoon een doordrukje worden van Lasgo? De single 'Speechless' kon even goed daar mooie Jelle gezongen worden.

Hoe lang gaan die danseresjes blij zijn met hun rolletje in de achtergrond? Op de singles is hun bijdrage miniem, allez miniem, er is gewoon geen bijdrage. In de videoclips kunnen ze hun ding natuurlijk wel doen, maar de focus blijft toch op de zangeres liggen.

Ze hebben bij Jim nu wel een parel gevonden, hoelang deze parel zal meegaan valt nog af te wachten. Als je het aan mij vraagt, niet al te lang! Daar worden we niet Speechless van...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten