dinsdag 14 september 2010

Geboren zoals Lady GaGa!

Eindelijk! We kennen de titel van de nieuwe plaat van popicoon Lady GaGa. Het was GaGa zelf die de titel aankondigde, de zangeres van 'Poker Face' deed dat tijdens de MTV Video Music Awards, de awardshow waar de Lady het grote prijsbeest was. Ohja! De titel! Het 3de album van Lady GaGa wordt 'Born This Way'. Het zal ook een nummer op het album worden.

Lady GaGa moet nu wel omgaan met een enorme druk! Ahja, ze moet met 'Born This Way' minstenst even goed scoren als met haar 3 voorgangers. 'The Fame', 'The Fame Monster' en 'The Remix' waren telkens een schot in de roos. De singles kwamen bijna overal op de 1e plaats en de videoclips waren fenomenaal en brachten controverse met zich mee (I like).

De vraag is nu of de zangeres ook écht wel kan falen? Nummers van mindere kwaliteit, zoals bijvoorbeeld misschien 'Alejandro', tilt GaGa naar een hoger niveau met haar videoclip's, optredens en outfits. Dus in dat opzicht ziet alles nog snor. Ik kan in ieder geval niet wachten op haar concert op 23 november in het Antwerpse Sportpaleis.

GaGa heeft natuurlijk ook voor -en tegenstanders, de critici zullen dus geen seconde twijfelen om het album de grond in te boren als het niet goed is. Vraag dat maar aan Britney Spears en Christina Aguilera. Maar de gays zullen Lady GaGa nu al niet meer laten vallen, dat staat als discostick boven water! We love GaGa, we are born this way!

Want Your Bad Romance...



Geen opmerkingen:

Een reactie posten