woensdag 8 september 2010

Jess Donkers blijft zwijgen

Jess Donkers, je weet wel dat model die zogezegd het gezicht zou zijn van de lingerie-lijn van Madonna, was gisteravond te gast bij Goedele Liekens tijdens ‘Goedele Nu’ op Vtm. Ik dacht dat Jess ein-de-lijk ging toegeven dat ze gelogen had, maar nee hoor! De vragen werden vakkunding ontweken en de uitleg van Jess was zeer vaag.

Iedereen weet nu al dat de Queen Of Pop niets te maken heeft met de lingerie-lijn, nu was het alleen nog wachten op de bevestiging van Jess Donkers zelf, maar die kwam er niet. Jess zei geen ja, maar ook geen nee. Mevrouw Donkers had het vooral over de uitspraken die NIET uit haar mond kwamen. Het was de pers die het verhaal verzonnen had! Ok, de pers heeft alles wat opgeblazen maar Jess en haar man Frank hebben nooit écht gezegd “Stop, jullie zijn fout”, dat vond ook Goedele Liekens. Over de reportage in ‘De Rode Loper’ wordt er spijtig genoeg gezwegen, in deze reportage was het volgens mij echt wel Jess die over Madonna en andere zaken sprak, maar bon.

Minister van Staat en gelegenheidsbijzitter Steve Stevaert was ook van mening dat Jess nú dé kans kreeg om open kaart te spelen en op die manier schoon schip te maken. Blonde Jess zei toch liever niets. Het grappige is dat Frank Molnar eigenlijk wél open kaart speelde tijdens ’De Maandagshow’. Het was, volgens hem, een marketingstunt waar bedrijven veel geld voor zouden neertellen. Ok, dan is daarmee de kous af. Er werd een verhaal verspreid en Jess noch Frank vonden het nodig om de pers tegen te spreken. Ahja, er was immers publiciteit alom!

Jess Donkers heeft wat mij betreft genoeg publiciteit gekregen voor het hele jaar. Vanaf nu mag ze terug verbannen worden naar GunkTv en wanneer je terug in vol ornaat in de Playboy staat, zien we het wel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten