woensdag 8 september 2010

Daar is Amy Winehouse weer!

Laten we even roddelen over Amy Winehouse. Soms horen we helemaal niets van het wicht (thank god for that) en als we pech hebben duikt ze overal weer op! Wel, nu hebben we pech. De laatste tijd verschijnt mevrouw Winehouse weer regelmatig in de pers, niet met haar muziek, nee nee, met de zever uit haar privé-leven.

Dat Britney Spears weer eens dronken was of haar misdroeg, dat kan ik nog verdragen. Amy Winehouse kan ik daarentegen niet horen of zien. ‘Rehab’, dat was haar hitje en ook het album ‘Back To Black’ deed het goed. Ze maakte geen slechte muziek hoor, die Amy, het liedje heeft gewoon niet lang genoeg geduurd. Zing eerst een resem hits aan elkaar en duik dan de afgrond in. We hebben al genoeg dames waar we kunnen over roddelen, met Paris en Lindsay op kop natuurlijk!

Gaat ‘Wijnhuis’ eigenlijk ooit nog een nummer opnemen? Is ze wel nog in staat om tot in de studio te kruipen? Waarschijnlijk niet, lijkt me. Wel Amy, verhuis dan naar je eiland en blijf daar! En als je daar dan toch bent, probeer dan wat af te kicken en een stabiel leven op te bouwen. Als je braaf bent mag je dan (héél misschien) terugkeren.

Eén keer heb ik al kunnen lachen met Amy Winehouse, dankzij de kandidate uit ‘My Name Is…’ Zij zette met haar vertolking van een dronken Amy een goede prestatie neer. Dus Amy, als je nog eens iets doet, zorg er dan voor dat het tenminste grappig is. De firma dankt u!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten