vrijdag 10 september 2010

De poes van Regi

Jaja, als je voor het moment Regi tegen het lijf loopt, moet je oppassen voor zijn poes. De DJ werkte voor zijn nieuwste single namelijk samen met ene Kaya Jones! "Hoe zegt u?", wel Kaya was een zangeresjes/danseresje bij de Pussycat Dolls van Nicole Scherzinger. De katjes zijn ondertussen al uit elkaar, dus in Amerika komt Kaya Jones ook al niet meer aan de bak.

Vlaamse artiesten zijn precies een hap klare brok voor artiesten in de VS, ze komen naar hier om zo hun carrière weer nieuw leven in te blazen. Of niet soms, Kaya én Anastacia? Knipoog. Ze kunnen maar proberen natuurlijk, ondertussen heeft de pers weer iets te doen.

De single van Regi & Kaya Jones heet 'Take It Off' en met strofes als 'Ik heb je t-shirt aan, maar jij mag hem uitdoen' weet je meteen al hoe laat het is. De single kon even goed gezongen worden door onze eigen Katerine of Ellektra. Roxane of pakweg Reshum konden ook in aanmerking komen. 3 van bovenstaande zangeressen had Regi al 'gebruikt' voor andere nummers op zijn album.

Ik vraag me nu gewoon af wat de meerwaarde is van poes Kaya? Ok, de single krijgt ook een release in Amerika en er is extra persbelangstelling. Maar muzikaal? Nicole Scherzinger zélf, dát had pas vonken kunnen geven. Kaya zal dan wel kunnen zingen, dat kunnen andere zangeressen ook en waarschijnlijk zelfs nog beter.

Ex-Pussycat Doll of niet, het was niet nodig om haar naar hier te halen. Vlaanderen heeft zelf talent genoeg en als je een échte internationale ster wil binnenhalen... Tja, blijven proberen...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten