donderdag 7 oktober 2010

Pech voor Trisha!

Zangeres Trisha heeft brute pech, seg! Het lief van Ignace Crombé kan haar 3de single niet uitbrengen. Waarom niet? Omdat Willy Sommers net hetzelfde nummer heeft gebruikt om te coveren. Voorlopig dus geen derde single van Trisha... Moeten we dit nu erg vinden?

De Willy heeft een Nederlandstalige tekst gemaakt op het nummer 'Une Fille De Tous Les Pays'. Origineel als ze bij Trisha waren, hadden ze ook dat nummer gekozen. Sommers bracht de single eerder uit, daardoor brengt Patricia, zoals Trisha echt heet, haar nummertje nu niet uit. Voor haar versie had Trisha niemand minder dan Jo met de Banjo ingeschakeld, arme Jo toch!

Gaan we nu een nieuwe 'Dos Cervezas' aan ons laten voorbij gaan? De single heette namelijk 'Een Feestje Bouwen' en een feestje bouwen willen we toch allemaal? Zelfs met Patricia en Ignace himself! Wat ik me nu ook nog afvraag, wie koopt nu eigenlijk die singles van dat kind? Ik heb haar nummers nog niet zijn verschijnen in een Vlaamse Hitlijst en op tv zien we ze, thank god for that, ook niet al te veel.

Voor fans van ons Trisha is er wel één troost. De zangeres zal 'Een Feestje Bouwen' wel nog brengen tijdens de (weinige?) optredens die ze heeft. Of ze het live gaat brengen laat ik liever in het midden. Zo kan er dus toch nog een beetje een feestje worden gebouwd.

Volgende keer zelf een origineel nummer maken, Trisha? Over je Ignace misschien ;o)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten