dinsdag 4 januari 2011

Jezelf zijn met Glee!



Glee, dé hype uit Amerika, is sinds vorige week ook bij ons op het scherm te zien. Fame in een nieuw jasje, als het ware. Dat de reeks zéér goed in elkaar zit, bewijzen ze al in hun tweede week op het Vlaamse scherm.


Studenten die in de zangclub zitten, how cool is that? Wel, in het programma is dat helemaal niet cool. Gehandicapten, dikke meisjes, homo's, mensen van een andere origine en mensen die worden gepest, die zitten in Glee en laat het nu net dát zijn wat de reeks zo goed maakt.


Het maakt niet uit wie of wat je bent, ze hebben allemaal één gemeenschappelijke gave: ze kunnen zingen en dansen. Als kijker is het leuk om te zien hoe iedereen uit zijn schulp kruipt. Als kers op de Glee-taart, moeten ook de 'coolere' studenten toegeven dat ze bij Glee iets kunnen. Kijk bijvoorbeeld maar naar Kurt Hummel. Hij bezorgde de sportploeg toch maar mooi de overwinning! Zo'n dingen vinden de kijkers leuk want ook zij zijn niet perfect en ook zij kunnen zich in leven in wat de studenten van Glee soms meemaken.


Ook de personages en de humor zit goed in elkaar. Alles krijgt iets luchtigs and that's what we love about Glee! En als je weet dat er nog afleveringen komen rond Madonna en Britney dan weet je dat dit 'mijn' reeks gaat worden!


In Glee zit ook een stukje Lady Gaga, namelijk: jezelf zijn!


'Cause God makes no mistakes, I'm on the right track. I was born this way!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten